Live cooking restaurant de Combuijs

Wie houdt van een culinaire verrassing en geen nee zegt tegen de exotische keuken, is bij ons geheel vernieuwde Restaurant de Combuijs aan het juiste adres. Met wisselende gerechten variƫrend van springbok tot biefstuk en van sliptong tot krokodil, is dit sfeervolle live-cooking restaurant een absolute aanrader. Restaurant de Combuijs biedt letterlijk voor elk wat wils.

In De Combuijs stelt u uw eigen menukaart samen. U kunt onbeperkt gebruik maken van de verschillende buffetten met een ruime keuze in verse broodsoorten, soepen, koude vis- en vleessoorten, sauzen en salades.

De hoofdgerechten komen letterlijk uit de open keuken, waar onze chef-kok deze à la minute voor u bereidt, indien mogelijk op onze nieuwe Big Green Eggs en zoveel en zo vaak u wenst. De gerechten in de Combuijs wisselen dagelijks onder de invloed van de seizoenen én het aanbod. Wel streven wij er continu naar om onze gasten kennis te laten met bijzondere gerechten die men elders niet zo vaak tegenkomt. Want zeg nu zelf, heeft u ooit een mals stukje struisvogel of kangoeroe op een menukaart zien staan?

Prijzen:
Volwassenen: € 28,50 per persoon.
Kinderen tot 3 jaar gratis, vanaf 3 jaar € 1,75 per verjaardag (t/m 12 jaar)

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur en op zondag vanaf 16.00 uur.

dd / mm / jjjj