Kerst Brunchbuffet

Op dinsdag 25 en woensdag 26 december presenteren wij in ons sfeervolle restaurant de Combuijs een uitgebreide kerstbrunch.

Op beide dagen is brunch reeds volgeboekt. het is dus helaas niet meer mogelijk om hiervoor te reserveren.

Graag verwelkomen wij u vanaf 11.30 uur met een feestelijk glas bubbels of vers geperste jus d’ orange. De kerstbrunch begint met een heerlijk kopje soep. Aansluitend kunt u deelnemen aan de ruim opgezette buffetten waar u een keuze kunt maken uit diverse lekkernijen. Van vers kerstbrood, fijne vleeswaren en gerookte vissoorten tot warme vis- en vleesgerechten.

In de open keuken worden door de kok ook á la minute gerechten bereid. U heeft hier de keuze uit bijvoorbeeld een omelet, spiegeleieren en voor de kinderen pannenkoeken en andere heerlijke kindergerechten.
Als afsluiting is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons nagerechtenbuffet. Op dit buffet presenteren wij een uitgebreid assortiment desserts en zoetigheden zoals romige ijssoorten, luchtige mousses en gebak. De kerstbrunch is inclusief koffie, thee, jus d'orange, melk en karnemelk.

De afsluiting van de brunch zal om ca. 13.30 uur zijn.
De prijs van de kerstbrunch is € 28,50 per persoon.
Voor kinderen tot en met 3 jaar worden geen kosten berekend.
Voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar berekenen wij vanaf 4 jaar € 2,80 per levensjaar (4= € 2,80), (5= € 5,60) enz.

Het is mogelijk om voorafgaand of ter afsluiting van uw brunch een uur te gaan bowlen. Dit dient wel gereserveerd te worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Voor reserveringen bel: 038-38 66 444, of vul het onderstaande aanvraag formulier in.