Kerst in live cooking restaurant de Combuijs.

Op eerste en tweede kerstdag presenteren wij in ons live cooking restaurant de Combuijs een culinair diner. Wie houdt van een culinaire verrassing, is bij live cooking restaurant de Combuijs aan het juiste adres. Met wisselende gerechten variërend van bijvoorbeeld springbok tot biefstuk en van sliptong tot gamba’s is dit sfeervolle restaurant een absolute aanrader.

Op de verschillende buffetten staan onder andere:

  • Verschillende verse broodsoorten
  • Heerlijke soepen
  • Een diversiteit aan koude vis- en vleesgerechten
  • Een uitgebreide keuze uit salades

Bij de open keuken nodigen onze chefs uit uw keuze te maken uit een speciaal voor de kerstdagen geselecteerd vis- en vlees assortiment die à la minute voor u bereid worden. Naast de à la minute gerechten vindt u er ook een scala aan bereide vlees en stoof gerechten.

U kunt uw gerecht zelf verder compleet maken met een uitgebreid assortiment  bijpassende garnituren. Hiervoor heeft u de keuze uit onder andere:

  • Diverse warme groenten
  • Aardappelgarnituren en rijst
  • Warme en koude sauzen

Ter afsluiting van uw diner is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons uitgebreide dessertbuffet. Op dit buffet presenteren wij een uitgebreid assortiment nagerechten variërend van romige ijssoorten tot luchtige mousses en van gebak tot een chocolade fontein.

Kosten voor live cooking restaurant de Combuijs zijn € 41,00 per persoon, inclusief uitgebreid dessertbuffet.
Voor kinderen tot en met 3 jaar worden geen kosten berekend.
Voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar berekenen wij vanaf 4 jaar € 3,25 per levensjaar (4= € 3,25), (5= € 6,50) enz.
Het restaurant is op beide kerstdagen geopend vanaf 15.00 uur.

Voor reserveringen bel: 038-38 66 444.
Ook voor verdere informatie en vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht, of vul onderstaan aanvraagformulier in.