Leerling kok BBL (M/V)

Ter versterking van onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling kok (BBL)

Ben jij op zoek naar het perfecte leerbedrijf waarbij alle facetten van dè moderne keuken van toepassing zijn en waar ambachtelijk gewerkt wordt. Zoek jij een dynamische, gezellige werkplek in een enthousiast team? Dan zijn wij hét leerbedrijf voor jou. Wij zijn per september op zoek naar een enthousiaste leerling kok!

Wij zijn op zoek naar een leerlingkok met een passie voor food die graag werkt in een professionele werkomgeving waar inzet en kwaliteit voorop staan. Met jouw creativiteit laat je onze gasten genieten van de gerechten. Deze functie biedt een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tot een professional.

Profiel

  • BBL opleiding niveau 2, 3 of 4;
  • Bij voorkeur enige ervaring in de horeca opgedaan in de vorm van een stage of een bijbaan;
  • Kennis over primaire keuken- en kooktechnieken en de werking van keukenapparatuur;
  • Bereid zijn om op onregelmatige werktijden te werken, ook de avonden en weekenden;
  • Enthousiast en representatief;
  • Neemt initiatief en bent servicegericht;
  • Flexibele houding;
  • Als leerling kok maak je deel uit van ons professionele keukenteam. Je bent op zoek naar een leeromgeving waar je de basis kunt leggen voor je toekomst. Bij ons leer je over alle soorten keukenwerkzaamheden. In deze positie bereid je (delen van) gerechten volgens receptuur, je krijgt de mogelijkheid tot het maken van bestellingen maar ook portioneren, garneren, voorbereiden behoren tot je taken. Werkzaamheden omvatten alles wat met de keuken te maken heeft variërend van koken voor ons sfeervolle restaurant “Bij Frank”  alsmede ons live cooking restaurant de Combuijs. 
  • Kortom: een uitdagende leer/werkplaats op een toplocatie aan het water in Zwartsluis, waar niet één dag hetzelfde is! Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om in een familiebedrijf te werken waar je veel kunt leren? Reageer dan direct en stuur je sollicitatiebrief en CV!

Hotel Zwartewater
Tav. dhr. C. W. Zieleman
Chef Kok
De Vlakte 20
8064 PC Zwartsluis
keuken@hotel-zwartewater.nl