Afhaal en catering specials

Op dit moment is ons restaurant "Bij Frank" net als alle andere restaurants tot 17.00 uur geopend. Tot die tijd kunt u terecht voor een lunch of diner. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een aantal gerechten af te halen voor thuis. Om u ook in de avond te laten proeven en genieten van onze gerechten willen wij in de komende weken u de mogelijkheid bieden om gerechten te bestellen en af te halen. De gerechten zijn tussen 09.00 en 20.00 uur te bestellen per mail via info@hotel-zwartewater.nl, onderstaand bestelformulier of telefonisch op 038-3866444 en af te halen tussen 17.00 en 21.00 uur. Voor de komende week hebben wij de volgende selectie voor u gemaakt:

ERWTENSOEP per liter € 8,00
Huisgemaakte erwtensoep met slagers rookworst. (deze zelf thuis even warm maken)

SLIPTONGEN € 21,00
2 grote sliptongen met citroen en Hollandaisesaus, gegratineerde aardappeltjes, verse warme daggroenten, gemengde groene salade met garnituur en frisse dressing.

VARKENSHAAS GEVULD MET BRIE € 18,00
Met rode wijnsaus, gegratineerde aardappeltjes, verse warme daggroenten, gemengde groene salade met garnituur en frisse dressing.

IERSESTEAK € 18,00
Malse Ierse biefstuk met paddestoeltjes, rookspek, madeira eendelevermousse en uienjus, gegratineerde aardappeltjes, verse warme daggroenten, gemengde groene salade met garnituur en frisse dressing.

ZALMFILET VAN DE GREEN-EGG € 18,00
Risotto van schaaldieren, zwarte knoflook, zoet/zure venkel, gegratineerde aardappeltjes, verse warme daggroenten, gemengde groene salade met garnituur en frisse dressing.

NIEUW ZEELANDS HERT € 18,00
Hertenfilet, aardappelpuree, zwijnsrookworst, wildjus, croutons, peperkoek, gegratineerde aardappeltjes, verse warme daggroenten, gemengde groene salade met garnituur en frisse dressing.

ARABISCHE EEND € 18,00
Eendenfilet, ras el hanout, bieslookpuree, uienjus, gegratineerde aardappeltjes, verse warme daggroenten, gemengde groene salade met garnituur en frisse dressing.

CHRISPY CHICKEN  
5 STUKS € 6,50
10 STUKS € 11,00
Kipfiletshaasjes in een krokant jasje, 2 sausjes.
Extra portie frites er bij € 2,25