De jongens tegen de meisjes arrangement

De eeuwige strijd voor eens en altijd beslist!

Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd tussen mannen en vrouwen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar een ding tegelijk. Vrouwen praten makkelijker over emoties maar kunnen slecht kaartlezen. Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld en de leukste discussies onderling. De Mannen vs. Vrouwen quiz zorgt ervoor dat de strijd voor eens en altijd wordt beslist!

De jongens tegen de meisjes!

We beginnen vriendschappelijk met een relaxte ontvangst bij Hotel Zwartewater met koffie/thee en iets lekkers. Daarna krijgt u een uitgebreide speluitleg en delen we de groep op in een mannen- en een vrouwenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen groeien…

De quiz bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz. Na de prijsuitreiking gaat uw gezelschap aan tafel voor een overheerlijk warm en koud buffet. Verbroedering alom, maar er is nog een hoop te bespreken...

Prijs: vanaf € 49,75 per persoon

Vaste onderdelen arrangement bij Hotel Zwartewater (maximaal 4 uur):

•Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

•Spelprogramma met speluitleg en begeleiding

•Prijsuitreiking

•Uitgebreid warm en koud buffet (bij minder dan 20 personen een aangepast menu)

•Kopje koffie/thee ter afsluiting

Bovenstaand arrangement is vanaf € 49,75 per persoon bij groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte. 

Het nuttigen van consumpties is niet bij de prijs inbegrepen maar op basis van nacalculatie. 

Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden met: een onbeperkt dranken arrangement, een dessert en eventueel een overnachting. Prijzen voor uitbreiding zijn op aanvraag.  

Voor informatie en beschikbaarheid kunt u onderstaand formulier invullen. wij nemen dan binnen 24 uur kontact met u op.