Even uit de coronasleur aanbieding

Na al die weken thuiszitten, bent u er vast even aan toe; een break om uit de sleur te komen. Maar hoe doet u dat nou coronaproof? Hotel Zwartewater biedt u de oplossing! u kunt de prachtige gebieden in onze omgeving verkennenen leggen we u, met in acht neming van de RIVM richtlijnen en met onze half-pensionarrangementen nu meer in de watten dan ooit! Want in tegenstelling tot ons bowling en vergaderzalen mogen we onze hotelkamers operationeel houden. Ons restaurant is uitsluitend geopend voor hotelgasten, zoals de richtlijnen dat voorschrijven.

Hotel Zwartewater is uniek gelegen, direct aan de rivier "het Zwartewater", aan de rand van het centrum van Zwartsluis. Er zijn prachtige fietsroutes in de omgeving. Hier kunt u met gemak een hele dag genieten van de prachtige omgeving, de uitgestrekte meren en talloze kleine eilanden.

Tweedaags "Even uit de coronasleur aanbieding":   € 75,00 p.p.  

  • 1x overnachting in een ruime hotelkamer 
  • 1x ontbijt
  • 1x 3 gangen keuzemenu

De kamerprijs is exclusief € 1,25 citytax en op basis van een stadskant kamer voor 2 persoons gebruik. Uiteraard is het mogelijk om een kamer aan de waterkant te reserveren. Hier geldt een toeslag voor van € 15,00 per kamer per nacht.
De toeslag voor eenpersoons kamergebruik is € 17,50 per nacht.

Dit arrangement is te boeken van af 25 mei tot en met 30 juni 2020. Hiermee vervallen eerder vermelde prijzen en samenstellingen. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. 

Dit arrangement is inclusief

  • gebruik overdekte fietsenstalling
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi