Christoffelpad wandelarrangement

Wandel onder bescherming van Christoffel door een eeuwenoud landschap. Een meerdaagse tocht met mystieke plekken, religieuze symbolen, oer-Hollandse dijken, middeleeuwse en moderne polders, rietvelden, landgoederen, bossen, moeras en rivieren. Meer dan veertig afwisselende kilometers door IJsseldelta, Weerribben-Wieden en het Hoge Land van Vollenhove met vier sfeervolle plaatsen als tussenstop.

Het Christoffelpad is een themaroute binnen wandelnetwerken IJsseldelta en Weerribben-Wieden. De route van circa 45 km. is herkenbaar aan groen-oranje schildjes op de routepalen. De route is eenzijdig bewegwijzerd. Loopt u (een deel) van de route in de andere richting gebruik dan de speciale wandelkaart.

HET PROGRAMMA:

Dag 1:

Wij ontvangen u ’s ochtends in Hotel Zwartewater met een kopje koffie/thee met een heerlijk Sluziger appeltaartje. Na de koffie wandelt u op uw gemak naar Genemuiden en steekt daar met de pont over voor een wandeling door Genemuiden. Vervolgens richting Hasselt.  Daar vindt u in de Grote of Stephanuskerk een eeuwenoude muurschildering van Sint Christophorus, beschermheer van alle reizigers en wandelaars. Na het bezoek aan Hasselt wandelt u door naar Zwartsluis. In de na-middag komt u aan bij Hotel Zwartewater en is er een hotelkamer voor de overnachting voor u gereserveerd. ’s Avonds een diner in live cooking restaurant "de Combuijs".

Dag 2:

De volgende ochtend staat er een ontbijtbuffet voor u klaar. Na het uit checken (bagage kunt u nog in onze berging zetten). kunt u op pad voor het vervolg van de wandeltocht. Voor onderweg krijgt u van ons een lunchpakket mee. Het eindpunt van de wandeltocht is in Vollenhove. U kunt dan wandelend terug naar Zwartsluis. Als alternatief kunt u ook met de bus vanuit Vollenhove terug naar Zwartsluis (eigen gelegenheid).

Arrangementsprijs tussen 16 april en 15 september € 115,00 per persoon
Arrangementsprijs tussen 2 januari en 15 april of 16 september en 1 december € 105,00  per persoon

  • Ontvangst met een kopje koffie met Sluziger appeltaartje
  • 1 x een overnachting in een ruime hotelkamer
  • 1 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x een diner een live cooking dinnerbuffet in restaurant de Combuijs
  • Gratis wandelkaart Christoffelpad t.w.v. € 4,50
  • Gratis wandelkaart Hasselt t.w.v. € 2,50
  • 1 x lunchpakket op de 2e dag

Lunchen op de 1ste dag is op eigen gelegenheid en dus niet bij het arrangement inbegrepen.

De kamerprijs is exclusief € 1,50 verblijfsbelasting en op basis van een comfort stadskant kamer voor 2 persoons gebruik. Uiteraard is het mogelijk om een kamer aan de waterkant te reserveren. Hier zijn de volgende mogelijkheden voor:
Comfort waterkantkamer € 15,00 per kamer, per nacht.
Deluxe waterkantkamer € 25,00 per kamer per nacht.
Indien dit wenselijk is dan kunt u dit bij het reserveren aangeven. Wij laten u dan weten of de waterkantkamers nog beschikbaar zijn.

De toeslag voor 1 persoons gebruik is € 17,50 per nacht.

Prijzen gelden van 1 januari tot 22 december 2024. Hiermee vervallen eerder vermelde prijzen en samenstellingen. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. 
Dit arrangement is alleen telefonisch of met onderstaand formulier te reserveren.

Dit arrangement is inclusief

  • Gratis parkeer faciliteiten
  • Gratis WiFi