Christoffelpad wandelarrangement 2021

Wandel onder bescherming van Christoffel door een eeuwenoud landschap. Een meerdaagse tocht met mystieke plekken, religieuze symbolen, oer-Hollandse dijken, middeleeuwse en moderne polders, rietvelden, landgoederen, bossen, moeras en rivieren. Meer dan veertig afwisselende kilometers door IJsseldelta, Weerribben-Wieden en het Hoge Land van Vollenhove met vier sfeervolle plaatsen als tussenstop.

Het Christoffelpad is een themaroute binnen wandelnetwerken IJsseldelta en Weerribben-Wieden. De route van circa 45 km. is herkenbaar aan groen-oranje schildjes op de routepalen. De route is eenzijdig bewegwijzerd. Loopt u (een deel) van de route in de andere richting gebruik dan de speciale wandelkaart.

HET PROGRAMMA:

Dag 1:

Wij ontvangen u ’s ochtends in Hotel Zwartewater met een kopje koffie/thee met een heerlijk Sluziger appeltaartje. Na de koffie wandelt u op uw gemak naar Genemuiden en steekt daar met de pont over voor een wandeling door Genemuiden. Vervolgens richting Hasselt.  Daar vindt u in de Grote of Stephanuskerk een eeuwenoude muurschildering van Sint Christophorus, beschermheer van alle reizigers en wandelaars. Na het bezoek aan Hasselt wandelt u door naar Zwartsluis. In de na-middag komt u aan bij Hotel Zwartewater en is er een hotelkamer voor de overnachting voor u gereserveerd. ’s Avonds serveren wij een 3-gangen keuzemenu voor u.

Dag 2:

De volgende ochtend staat er een ontbijtbuffet voor u klaar. Na het uit checken (bagage kunt u nog in onze berging zetten). kunt u op pad voor het vervolg van de wandeltocht. Voor onderweg krijgt u van ons een lunchpakket mee. Het eindpunt van de wandeltocht is in Vollenhove. U kunt dan wandelend terug naar Zwartsluis. Als alternatief kunt u ook met de bus vanuit Vollenhove terug naar Zwartsluis (eigen gelegenheid).

Arrangementsprijs tussen 16 april en 15 september € 104,50 per persoon
Arrangementsprijs tussen 2 januari en 15 april of 16 september en 1 december € 95,50  per persoon

  • Ontvangst met een kopje koffie met Sluziger appeltaartje
  • 1 x een overnachting in een ruime hotelkamer
  • 1 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x een diner een live cooking dinnerbuffet in restaurant de Combuijs
  • Gratis wandelkaart Christoffelpad t.w.v. € 4,50
  • Gratis wandelkaart Hasselt t.w.v. € 2,50
  • 1 x lunchpakket op de 2e dag

Lunchen op de 1ste dag is op eigen gelegenheid en dus niet bij het arrangement inbegrepen.

De kamerprijs is exclusief € 1,25 toeristenbelasting en op basis van een stadskant kamer voor 2 persoons gebruik. Uiteraard is het mogelijk om een kamer aan de waterkant te reserveren. Hier geldt een toeslag voor van € 15,00 per kamer, per nacht. Indien dit wenselijk is dan kunt u dit bij het reserveren aangeven. Wij laten u dan weten of de waterkantkamers nog beschikbaar zijn.

De toeslag voor 1 persoons gebruik is € 17,50 per nacht.

Prijzen gelden van 1 januari tot 22 december 2020. Hiermee vervallen eerder vermelde prijzen en samenstellingen. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. 

Dit arrangement is inclusief

  • Gratis parkeer faciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Gratis gebruik van het zwembad