Beleef "Overijssel en Drenthe" fietsarrangement

Vijf dagen in Overijssel en Drenthe. Een ontdekking per fiets, vier dagen fietsen door maar liefst drie nationale parken en overnachten in verschillende karakteristieke dorpen. De manier om onze regio per fiets te ontdekken. Tijdens deze tocht ontdekt u de veelzijdige landschappen en streken van dit gebied. Van het waterrijke Overijssel naar de bossen en heidevelden van Drenthe. Het arrangement is op basis van logies met ontbijt en uw bagage wordt u van hotel naar hotel nagebracht.

Het arrangement:

  • Vier x een overnachting op een standaard kamer inclusief ontbijt (buffet)
  • Toeristenbelastingen
  • Fietsenstalling (eventueel met oplaadpunt)
  • Fietsroutekaarten van de routes
  • Koffertransport
  • Kofferlabels
  • Parkeergelegenheid voor uw auto in Zwartsluis

Er van uitgaande dat u uw eigen fiets meeneemt. Indien dit niet het geval is, zijn er (elektrische) fietsen te huur. Aankomst dagen zijn: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag of Zondag.
Arrangementsprijzen per persoon: € 199,00 (op basis van tweepersoons kamergebruik). Eventuele eenpersoonstoeslag € 72,50

De deelnemende hotels zijn:
- Hotel Zwartewater in Zwartsluis
- Hotel de Pergola in Giethoorn
- Hotel Frederiksoord in Frederiksoord
- Hotel Hoffmanns vertellingen in Havelte

Het is mogelijk om het arrangement half-pension te reserveren. In ieder deelnemend hotel zal in dat geval een 3-gangen menu geserveerd worden met een keuzemogelijkheid voor vlees, vis, of vegetarisch. De toeslag hiervoor is € 99,50 per persoon.

Verdere informatie zoals routes en voorwaarden, of een reservering, kunt u met het onderstaande formulier aanvragen. Wanneer u dit zo compleet mogelijk invult zullen hier binnen 24 uur op reageren.

 

dd / mm / jjjj
dd / mm / jjjj