Catering

Een feestje geven is leuk, maar oh, die voorbereidingen en na afloop de afwas… Hotel Zwartewater schiet u hierbij graag te hulp. Dat wil zeggen; het versturen van de uitnodigingen en de aankleding van uw woning, tuin, tent of schuur laten wij aan u over. Maar de verzorging van de inwendige mens nemen wij met plezier voor onze rekening.

Denkt u eens in hoeveel tijd en stress dat scheelt. Geen ellenlange boodschappenlijstjes, lange rijen voor de kassa en urenlange voorbereidingen in de keuken, maar na het ophangen van de slingers lekker met de voeten op de bank. Nog even naar de kapper en daarna uitgerust en ontspannen uw gasten welkom heten. Wetende dat er niets meer is wat mis kan gaan.

Bij Cateringservice Hotel Zwartewater is alles mogelijk, van een eenvoudig bittergarnituur tot een compleet warm en koud buffet. U vraagt, wij draaien.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij met u de mogelijkheden. Bellen kan tussen 8.00 en 20.00 uur via tel. (038) 38 66 444 of via mail receptie@hotel-zwartewater.nl

Warme maaltijd op het werk
Wanneer u regelmatig moet overwerken, een koopavond draait of onregelmatige diensten heeft, dan schiet een gezonde warme maaltijd er weleens bij in. Dat is voor een enkel keertje niet zo erg, maar gebeurt dat regelmatig, denk dan eens aan Cateringservice Hotel Zwartewater. Het bezorgen van heerlijke, gezonde warme- of koude maaltijden aan bedrijven is een van onze specialiteiten. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om vier of twintig personen.

Op tijd besteld is op tijd bezorgd
U kunt kiezen uit een maaltijd van het dagelijks wisselende cateringmenu of een maaltijd naar eigen keuze. Het enige wat wij van u vragen is om de maaltijd 6 uur van tevoren te bestellen. Wij maken het u graag gemakkelijk kunnen tevens het servies en bestek ook voor u regelen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij met u de mogelijkheden. Bellen kan tussen 8.00 en 20.00 uur met 038-38 66 444 of via mail receptie@hotel-zwartewater.nl