Eten & Drinken

Live cooking restaurant

Live cooking restaurant "de Combuijs"

De Combuijs is een restaurant waar alles geproefd mag worden. Misschien wel het moment voor uw eerste stukje struisvogel of springbok. Het is maar hoe avontuurlijk u bent. Een heerlijk biefstukje, varkensfilet of een sliptongetje kan natuurlijk ook.

Meer informatie

Bij Frank

Zie je het al voor je: heerlijk lunchen, loungen of dineren aan het water? In een schitterende ambiance, genietend van de meest smaakvolle gerechten? Dat kan "Bij Frank"! Onze chefkok kookt met een typische ‘culinaire twist’ en gebruikt zoveel mogelijk ingrediënten uit de omgeving. In combinatie met ons fenomenale uitzicht ben je verzekerd van een verrassende eetbeleving!

Meer informatie
Catering

Catering

Wilt u een eenvoudig bittergarnituur (warm en/of koud) of toch liever salades of zelfs een compleet warm en koud buffet. Voor ons is niets te veel. U geeft uw bestelling aan ons door en wij zorgen dat u een heerlijke avond of middag beleefd. Klik bovenaan deze pagina een van de balken aan voor de prijzen en mogelijkheden.

Bellen kan ook, tussen 08.00 en 20.00 met telefoonnummer 038-3866444 of via mail naar receptie@hotel-zwartewater.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • aan huis!
  • op het werk!
  • vers verpakt, netjes en schoon!
  • op tijd besteld, op tijd bezorgd!
Meer informatie