Een impressie van de omgeving

Ontdek de omgeving van Noordwest Overijssel dat bekend staat om haar plassen, Giethoorn en de Belter- en de Beulakerwijden of de prachtige Hanzesteden Hasselt, Zwolle en Kampen.

Ontdek de omgeving van Noordwest Overijssel dat bekend staat om haar plassen, Giethoorn en de Belter- en de Beulakerwijden. Een gebied voor watersporters, fietsers en wandelaars. De kleine historische vissers- en havenplaatsjes als Blokzijl, Vollenhove en Hasselt zijn zeker een bezoekje waard. Even verder vindt u de charme van Drenthe en meer naar het noorden het nationaal park Weerribben-Wieden . Heeft u bijzondere wensen, vraag dan even advies bij "ontdek de IJsseldelta" of "beleef Zwartsluis".Zij kennen de buurt en weten de weg. Voor een kaart van de omgeving kunt u HIER klikken. Uiteraard is Zwartsluis ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt. Tevens zijn de IJsselhallen binnen 20 minuten rijden, goed bereikbaar. 

Aan de hand van de fietsknooppunten kunt u zelf uw route door de prachtige Kop van Overijssel samenstellen. Klik op ROUTE.NL voor de kaart.