Hotel

De late avondzon over het Zwarte Water. Na een wandelingetje door het stijlvolle dorpje Zwartsluis nog even genieten van een drankje in de gezellige serre of op het terras aan het water. Daarna heerlijk slapen in één van onze 51 ruime hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard is Hotel Zwartewater voorzien van een lift.

Onze kamers

De ruime stadskant kamers van Hotel Zwartewater zijn voorzien van, telefoon, radio, televisie en een compleet uitgeruste badkamer. Uiteraard is er gratis WiFi zodat u onbeperkt kunt internetten en mailen op uw laptop, tablet of smartphone.

Wilt u nog meer luxe en comfort, dan hebben wij naast onze stadskantkamers ook comfort waterkantkamers en Deluxe waterkantkamers voorzien van bijvoorbeeld airconditioning, koffiezet faciliteiten, minibar/koelkastje en een prachtig uitzicht over het rivierlandschap. 

Meer informatie

Arrangementen

Geniet van onze diverse arrangementen. Beleef de rust, de natuur en de prachtige omgeving en geniet van de verrassende mogelijkheden welke het hotel u te bieden heeft. 

Bij onze arrangementen maakt u gebruik van het diner in live cooking restaurant "de Combuijs". 

Meer informatie