Hotel

De late avondzon over het Zwartewater. Na een wandelingetje door het stijlvolle dorpje Zwartsluis nog even genieten van een drankje in de gezellige serre of op het terras aan het water. Daarna heerlijk slapen in één van onze 51 stijlvolle hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard is Hotel Zwartewater voorzien van een lift.

Onze kamers

De ruime standaardkamers van Hotel Zwartewater zijn voorzien van, telefoon, radio, televisie en een compleet uitgeruste badkamer. Uiteraard is er gratis WiFi zodat u onbeperkt kunt internetten en mailen op uw laptop, tablet of smartphone.

Wilt u nog meer luxe en comfort, dan hebben wij naast onze standaard standaardkamers een aantal luxere comfortkamers, voorzien van bijvoorbeeld airconditioning, koffie-/theezetfaciliteiten en een dvd-speler. 

Meer informatie

Arrangementen

Geniet van onze diverse arrangementen. Beleef de rust, de natuur en de prachtige omgeving en geniet van de verrassende mogelijkheden welke het hotel u te bieden heeft. 

Bij onze arrangementen staat vermeld dat het diner in live cooking restaurant "de Combuijs" plaats vind. In verband met de Covid-19 regelgeving en richtlijnen is dit helaas niet mogelijk en zal er een 3 gangen keuze menu daarvoor in de plaats geserveerd worden.

Meer informatie