Kerst live cooking restaurant de Combuijs

Wie houdt van een culinaire verrassing, is bij live cooking restaurant de Combuijs beide kerstdagen aan het juiste adres.

Op eerste en tweede kerstdag presenteren wij in ons sfeervolle Live Cooking restaurant de Combuijs een overheerlijk live cooking dinerbuffet. Culinaire verrassingen, exotische gerechten en Hollandse kost wisselen elkaar af. In welk tempo, in welke hoeveelheden en in welke volgorde bepaalt u zelf. Verschillende broodsoorten, heerlijke soepen, romige patés en verse salades en rauwkosten wachten op u. En bij onze open keuken nodigt de kok u uit om een keuze te maken uit een vis- en vleesassortiment dat à la minute voor u op de grill of green-egg bereid wordt. Stoofschotels en diverse garnituren (groente, aardappeltjes of rijst) maken dit buffet compleet. Ter afsluiting presenteren we een uitgebreid assortiment desserts.

Kosten voor live cooking restaurant de Combuijs zijn € 49,50 per persoon, inclusief uitgebreid dessertbuffet.
Voor kinderen tot en met 3 jaar worden geen kosten berekend.
Voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar berekenen wij vanaf 4 jaar € 4,00 per levensjaar (4= € 4,00), (5= € 8,00) enz.
Arrangementsprijs is exclusief consumpties, deze worden apart berekend

Het restaurant is op beide kerstdagen geopend om 15.00 uur en de tafels kunnen voor 2,5 uur gereserveerd worden.
Live cooking restaurant "de Combuijs" op 1e kerstdag is inmiddels volgeboekt. Het is helaas niet meer mogelijk om hier te reserveren voor op 1e kerstdag.

Voorafgaand of na afloop is het mogelijk om een uurtje gebruik te maken van de bowlingbanen. Deze dient u wel te reserveren (naar beschikbaarheid) en is niet bij de prijs inbegrepen.

Voor beschikbaarheid bel: 038-38 66444, of vul onderstaand formulier in.