Live cooking restaurant "de Combuijs"

Wie houdt van een culinaire verrassing en geen nee zegt tegen de exotische keuken, is in restaurant de Combuijs aan het juiste adres. Met wisselende gerechten variƫrend van springbok tot biefstuk en van sliptong tot zalm, is dit sfeervolle live-cooking restaurant een absolute aanrader. Restaurant de Combuijs biedt letterlijk voor elk wat wils.

In de Combuijs stelt u uw eigen menu samen. U kunt onbeperkt gebruik maken van de verschillende buffetten met een ruime keuze in verse broodsoorten, soepen, koude vis- en vleessoorten, sauzen en salades. U kunt het diner afsluiten met een dessert van een speciale ijskaart. Voor een kleine toeslag is er ook een uitgebreider dessert mogelijk.

De hoofdgerechten komen letterlijk uit de open keuken, waar onze chef-kok deze à la minute voor u bereidt, zoveel en zo vaak u wenst. De gerechten in de Combuijs wisselen dagelijks onder de invloed van de seizoenen én het aanbod. Ook streven wij continu na om onze gasten kennis te laten maken met bijzondere gerechten die men elders niet zo vaak tegenkomt. Want zeg nu zelf, heeft u ooit een mals stukje struisvogel of springbok op een menukaart zien staan?

Prijzen:
Volwassenen: € 34,00 per persoon.
Kinderen tot en met 3 jaar gratis, kinderen van 4 jaar € 5,75, daarna + € 2,25 per verjaardag (t/m 12 jaar)

Openingstijden:

- Maandag t/m zondag van 17.00 t/m 21.30 uur

dd / mm / jjjj