19 mei 2017

Bij Frank

Op 17 mei opende Bij Frank, het nieuwe restaurant van Hotel Zwartewater in Zwartsluis. Het is veel meer dan een make-over wat er in de afgelopen weken is gebeurd. Een nieuw uiterlijk, nieuw meubilair, nieuwe bar en een nieuwe indeling. En dus ook een nieuwe naam: Bij Frank Lunch-Lounge-Diner!

We hebben gekeken naar de huidige trends. Onze huidige en potentiële gasten willen intiem kunnen lunchen, vergaderen, gezellig loungen of dineren. Dat kon al, maar daar hebben we nu nog meer aan gedaan. Ronde tafels zijn veel gewilder dan rechthoekige, dus daar staan er straks veel van. En we krijgen zelfs een mega leestafel. Daar wil iedereen straks natuurlijk aan zitten!
De nieuwe open bar, waar de barmedewerker de drankjes staat in te schenken, brengt meer leven in de brouwerij. Net als de mogelijkheid om aan de bar te eten. Inspiratie werd opgedaan bij Studio Senses. Wij willen één van de verrassendste restaurants van Noordwest Overijssel zijn en volgens ons is dat gelukt.

Nieuw concept
Bij een nieuw restaurant hoort een nieuwe kaart. Het is iets spannender, zonder dat we willen overdrijven. Het samenstellen van een menu wordt straks door middel van een overzichtelijke menukaart een stuk eenvoudiger. Voor een vaste prijs kan men een mooi menu samenstellen en door middel van het heen en weer schuiven van gerechten hanteren wij twee verschillende menuprijzen. Zo is er voor iedereen een heerlijk menu samen te stellen.
De glaasjes bubbels staan de eerste week na de heropening voor de eerste gasten van Bij Frank te wachten. Uiteraard is dit eerste glaasje tot en met 31 mei op kosten van Frank! Kijk op bij-frank.nl voor foto's, menukaart en een impressie!