Medezeggenschap-/OR-trainingen

All-in OR-arrangement aan ’t water. Een verrassende plek voor de beste ideeën! Het aantrekkelijk geprijsde 2- of 3-daagse OR-arrangement van Hotel Zwartewater biedt alles voor uw OR-training. Uitzicht op het Zwartewater, live cooking ontbijt + diner en werken aan teambuilding met ongedwongen activiteiten als bowlen, poolen en darten in ons hotel. Of varen en fietsen in het nabij gelegen Nationaal Park Wieden/Weerribben. En compleet geregeld!

Uw OR-training buiten uw eigen bedrijfsmuren organiseren; dat lijkt op het eerste oog misschien veel regelwerk voor u als voorzitter of (ambtelijk) secretaris op te leveren. Bij Hotel Zwartewater hoeft u zich daar niet druk om te maken. Wij ondersteunen u waar nodig bij al uw organiserende taken en gaan zelfs zo ver dat we u volledig ontzorgen. Waarom? Omdat we u graag laten profiteren van deze vijf voordelen tijdens uw 2- en 3-daagse OR-arrangement in ons hotel.

1. U neemt afstand van uw dagelijkse werk
Uw rol als OR-lid is anders dan die van u als medewerker. Waar u als werknemer met name uitvoerend bezig bent, zult u nu meer strategisch naar uw organisatie kijken. Goed dus om fysiek afstand van uw vertrouwde werkomgeving te nemen. Dat maakt het mentaal makkelijker om in uw OR-functie te kruipen. Over randzaken hoeft u zich bij Hotel Zwartewater geen zorgen te maken. Alle benodigde apparatuur en airco zijn aanwezig. En parkeergelegenheid genoeg!

2. U kunt heerlijk ongestoord werken
Een collega die binnenvalt in de OR-training om toch nog even snel die ene vraag te kunnen stellen. U en uw mede OR-leden herkennen het vast. Voor u het weet, wordt jullie bijeenkomst om de haverklap onderbroken… Buiten de deur kunt u echt ongestoord aan het werk en zelf bepalen wanneer u de training onderbreken wilt. Bij Hotel Zwartewater zijn daar volop mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld met bowlen, darten of poolen.

3. U stimuleert uw creativiteit
Een trainingslocatie tussen de rietpluimen van het slagenlandschap stimuleert de creativiteit. En daarvoor biedt de ligging van Hotel Zwartewater volop mogelijkheden. Vanuit uw trainingszaal kijkt u uit op de beroeps- en pleziervaart over het Zwartewater en de prachtige waternatuur, waarin u tijdens de middagpauze een heerlijk ommetje kunt maken. En met Nationaal Park Wieden/Weerribben op een steenworp afstand is een heerlijk inspirerende fiets- of vaartocht zo in te plannen in uw twee- of driedaagse programma.

4. U versterkt uw groepsgevoel
Als OR-collega’s vormt u geen dagelijks team. Elkaar beter leren kennen, draagt dan ook bij aan het succes van uw training. Bij Hotel Zwartewater is er alle tijd en ruimte om u even helemaal te richten op elkaar. Teambuilding is verzekerd tijdens ons live cooking ontbijt en diner. En voor de avonduren vormt ook de bar in ons hotel daar een ideale informele mogelijkheid voor. Eventueel in combinatie met een gezellige pubquiz, die wij voor u mogelijk maken.

5. U weet vooraf exact de kosten
U wilt zo volledig mogelijk in kaart hebben welke kosten er met uw OR-training gemoeid zijn. Dat is ook voor uw werkgever prettig. Die duidelijkheid bieden we u. Met prijzen per persoon, die vooraf exact bekend zijn. Zonder onverwachte kosten achteraf.

Voor een prijsvoorstel kunt u onderstaand formulier invullen. Wenst u meer informatie dan kunt u natuurlijk ook bellen met Lia Hoekman, 06 11864963