WEGWERKZAAMHEDEN & OMLEIDING

Afsluiten N331 en N334 bij Zwartsluis. De provincie Overijssel voert onderhoudswerkzaamheden aan de provinciale wegen N331 en N334 uit. Ter hoogte van Zwartsluis in de gemeente Zwartewaterland vinden de komende tijd onderhoudswerkzaamheden plaats. Hotel zwartewater zal tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar zijn maar hier is in een aantal periodes wel een omleidingsroute voor nodig om ons te bereiken.

Doordat de werkzaamheden in fases worden uitgevoerd, blijven aanwonenden en aangrenzende bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar. De omleidingen zullen met borden worden aangegeven.

Van 12 tot en met 30 oktober is de N334 afgesloten tussen de rotonde aan de zomerdijk en kruising met het buitenkwartier afgesloten. Vanuit Emmeloord/Vollenhove en Zwolle zijn wij gewoon bereikbaar. Vanuit Meppel zal er dan een omleidingsroute zijn. Deze volgt binnenkort.

Van 2 tot en met 14 november is de N331 afgesloten tussen de rotonde bij het westeinde (Barsbeek) en het Agnietencollege. Vanuit Meppel/Steenwijk en Zwolle zijn wij gewoon bereikbaar. Vanuit Vollenhove/Emmeloord zal er dan een omleidingsroute zijn. Deze volgt binnenkort.

Van 16 november tot en met 5 december is de N331 afgesloten tussen de rotonde bij de kranerweerd en de kruising Nieuwe sluis. Vanuit Meppel/Steenwijk en Vollenhove/Emmeloord zijn wij gewoon bereikbaar. Vanuit Hasselt/Zwolle zal er dan een omleidingsroute zijn. Deze volgt binnenkort.

Van 7 tot en met 12 december is de N331  en een stukje N334 afgesloten tussen de kruising buitenkwartier, de rotonde bij het Agnietencollege en Hotel Zwartewater. Vanuit Hasselt/Zwolle zijn wij gewoon bereikbaar. Vanuit Meppel/Steenwijk en Vollenhove/Emmeloord zal er dan een omleidingsroute zijn. Deze volgt binnenkort.

Zodra hier meer over bekend is zullen wij dat op deze pagina vermelden.