Zakelijk

De beste idee├źn worden vaak geboren op de meest verrassende plekken. Vergaderen op een bijzondere locatie verhoogt daarom het rendement van uw bespreking of congres. Met een vergaderarrangement bij Hotel Zwartewater zit u altijd goed.

Onze sfeervolle en comfortabele zalen zijn voorzien van alle apparatuur die nodig is om goed en constructief te kunnen vergaderen. Uiteraard voorzien wij uw zakelijke gezelschap van koffie, thee, een overheerlijke lunch of diner en smaakvolle hapjes.

Corona aanpassingen
In deze tijd waarin we te maken hebben met het Corvid 19 virus hebben wij zalen aangepast naar de richtlijnen van het RIVM. Enkele voorbeelden; zo zijn de zitplaatsen op 1,5 meter van elkaar opgesteld, zijn er desinfectiemiddelen in de zaal en heeft men de beschikking over handschoenen.

Vergaderen/trainen met een beetje extra
Wilt u van uw congres of zakelijke meeting een onvergetelijke gebeurtenis maken, dan kan dit. Uiteraard behoren een wandeling langs of vaartochtje op het Zwartewater tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons sportcentrum dat onder andere is voorzien van een sauna en zwembad en bowlingcentrum.

Goed bereikbaar
Hotel Zwartewater is gelegen in het meest waterrijke gebied van Nederland: de Kop van Overijssel. Goed bereikbaar voor zowel Noord, Oost als West Nederland en voorzien van volop gratis parkeerruimte.

Maatwerk
Vergaderen bij Hotel Zwartewater is vergaderen op maat. Vernieuwend en verrassend, geheel aansluitend bij uw zakelijke en persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn legio.