Zakelijk

De beste idee├źn worden vaak geboren op de meest verrassende plekken. Vergaderen op een bijzondere locatie verhoogt daarom het rendement van uw bespreking of congres. Met een vergaderarrangement bij Hotel Zwartewater zit u altijd goed.

Onze sfeervolle en comfortabele zalen zijn voorzien van alle apparatuur die nodig is om goed en constructief te kunnen vergaderen. Uiteraard voorzien wij uw zakelijke gezelschap van koffie, thee, een overheerlijke lunch of diner en smaakvolle hapjes.

Vergaderen/trainen met een beetje extra
Wilt u van uw congres of zakelijke meeting een onvergetelijke gebeurtenis maken, dan kan dit. Uiteraard behoren een wandeling langs of vaartochtje op het Zwartewater tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over een bowlingcentrum.

Goed bereikbaar
Hotel Zwartewater is gelegen in het meest waterrijke gebied van Nederland: de Kop van Overijssel. Goed bereikbaar voor zowel Noord, Oost als West Nederland en voorzien van volop gratis parkeerruimte.

Maatwerk
Vergaderen bij Hotel Zwartewater is vergaderen op maat. Vernieuwend en verrassend, geheel aansluitend bij uw zakelijke en persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn legio.